Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Пром. помещение, област Велико Търново, с. Шемшево • при запитване • ID 64524393 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Пром. помещение област Велико Търново, с. ШемшевоID: 64524393

Виж на картата
при запитване
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 1449 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • С преход / Обзаведен / Тухла, 64524393
Допълнителна информация:
Ексклузивно ! ЕРА Царевец предлага за продажба бизнес имот, находящ се в с. Шемшево, общ. Велико Търново, с предназначение производствена и складова дейност, действащ като цех за пластмасови изделия. Съществуващите в имота постройки са ситуирани върху площ от 3050 кв. м. , разпределение между 3 бр. УПИ и са с обща РЗП от 1449, 42 кв. м. , включваща: цех за пластмасови изделия, склад-навес, метално хале - регенерационно отделение, хале на един етаж, масивна пристройка на два етажа.

Имотът се намира в близост до центъра на с. Шемшево, общ. Велико Търново, на 9 км западно от областния град. Парцелите с обща площ от 3050 кв. м. са съседни, физически и функционално свързани, с лице на улица от север. Улицата е с поддържана настилка и целогодишен достъп. Имотът разполага с няколко собствени водоизточника, а отводняването се осъществява в септична яма. Изграденият в парцелите цех за пластмасови изделия, с обща РЗП от 1449, 42 кв. м. , се намира в северната им част, като останалта разполагаема част от имота е оградена. Сградите са електроснабдени, с налична мощност от 420 kW. Израдена е и система за видеонаблюдение.

Първоначално, цехът е изграден през 2005 година, след което са извършвани множество подобрения и реконструкции, включващи няколко халета, отново физически и функционално свързани. Първоначално изградената сграда е тухлена, а новоизградената част е с метална конструкция, покрита с термопанели и покривна ламарина, като навсякъде дограмата е алуминиева. За сградите са обособени няколко входа от улицата. Вътрешното разпределение се състои от четири работни зали, цех с работилница, цех за касетки, машинно отделение с прилежащ склад, гараж, както и обособена в халето масивна конструкция, представляваща битова част - на два етажа. Подовете, навсякъде в работната част, са с полиран бетон.

Битовата част на имота се състои от два етажа, свързани помежду си с масивно вътрешно стълбище. На първият етаж са разположени коридор, пет склада, две съблекални със санитарни възли, две тоалетни, столова и портиерна. Достъпът до тях е както от цеха, така и външно от сградата. Подовете са с теракот, стените и таваните са шпакловани и боядисани. Санитарните помещения също са с теракот и фаянс. На втория етаж са обособени три офиса, санитарен възел и тераса. Подовете на този етаж също са с положен теракот, стените са шпакловани и боядисани, таваните са окачени, с вградено осветление.

Предимства на имота:
- Подходящ за всякакъв тип дейност - производсто; офис; цех; логистичен център и др. ;
- Работещ бизнес, утвърден на пазара;
- Поддържан имот, в изключително добро състояние;
- В непосредствена близост до гр. Велико Търново ;
- Продава се с наличното оборудване;
- Възможност за разширяване на сградите;

ЕРА е регистриран към БНБ кредитен посредник и като такъв официално извършва безплатно кредитно посредничество за всички видове кредити към всички банки !

За повече информация:
Ера Царевец
телефон: 0883 700 886
имейл: tsarevets@era.bg

Оферта 6501063
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:40 на 23 април, 2024 год. Обявата е посетена 10 пъти
Агенция:
Агенция ЕРА ЦАРЕВЕЦ
ЕРА ЦАРЕВЕЦ
град Велико Търново, ул. Хаджи Димитър 25

Офис телефони: 0883700886
Телефон: 0883700886

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: